Vi skabe dit nye lækre Badeværelse

Hos os er der fokus på dine krav og behov

Når du skal have nyt badeværelse, så ser vi det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav.

For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave på et nyt bademiljø. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning, badeværelse og bryggers. Hos Bedre Bad Roskilde har vi mange års erfaring med skabelse af nye badeværelser, og har hjulpet utalige kunder i mål med deres drømmebadeværelse - og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. 

Vi styrer hele projektet, når dit nye badeværelse skal skabes

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter på et bademiljø ressourcekrævende. Derfor påtager vi os den totale styring af dit projekt, når du skal have nyt badeværelse. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Kun de bedste produkter

Hos Bedre Bad Roskilde arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til badeværelse og bryggers.

Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye badeværelse eller bryggers. Køber du et badeværelse gennem os, kan du være sikker på, at du får et bademiljø, som du kan få glæde af mange år frem. 

Her skaber vi løsningen

I tæt dialog med kunderne skaber vi badeværelsesløsninger over hele Midtsjælland - herunder bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Bliv klogere på badeværelser