Få Badeværelsesinspiration lige her

Inspiration og nyttig viden til dit næste badeværelsesprojekt

Badeværelset er et af ejendommes absolut vigtigst rum. Det er her familien skal starte og slutte dagen. Derfor er det vigtigt at skabe et rum, som både bidrage til velvære og samtidig kan rumme hele familien. Hos Bedre Bad Roskilde har stor erfaring med at skabe badeværelser i alle størrelse og til alle behov. Vi deler gerne vores viden med dig - så du kan få inspiration til dit nye bademiljø.

Vi gør det meget lettere for dig at vælge. For hos os kan du forvente at få rette viden – og masser af badeværelses-inspiration. Tag en snak med os og hør om dine personlige muligheder for at skabe det helt individuelle badeværelse med dit personlige udtryk, som du helt sikkert ønsker.

Dit nye badeværelse starter her

Få nogle gode idéer ellerede her og nu til dit bademiljø, og se nogle af de mange konkrete projekter, som en række Bedre Bad forhandlere over hele landet har været involveret i gennem de seneste år.
Se de forskellige størrelser på badeværelser og de forskellige designs, stilarter og former for indretning. Pluk bare mellem de mange gode ideer og detaljer.
Se konkrete løsninger her.

Her bruges vores badeværelses-inspiration

I samarbejde med de enkelte kunder har vi skabt masser af smukke og individuelle bademiljøer over hele Midtsjælland – herunder bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Bliv klogere på badeværelser