Badeværelsesmøbler

Vi har alt til din fornyelse af dit bademiljø

Skal du i gang med fornyelse og udskiftninger i dit badeværelse, så kontakt os. Vi har, hvad du skal bruge for at gøre dit badeværelse mere tidssvarende og mere komfortabelt med nye badeværelsesmøbler.

Vi kan altid præsentere dig for et stort udvalg af badeværelsesmøbler.

Vores generelle erfaring er, at man simpelt og enkelt med det rigtige valg af komponenter og produkter kan øge komforten. Man forbinder oftest sit badeværelse med komfort, derved kan du simpelt og enkelt øge boligens samlede komfort med det rette valg af komponenter og produkter. Vi har i mange år sikret moderne og funktionelle løsninger til flere forskellige typer af kunder, og derved har vi bred erfaring, som gør det muligt at yde erfaring rådgivning til det rette valg.

Kontakt os og hør mere

I hvilken retning går din smag? Skal det være moderne, klassisk eller minimalistisk? Foretrækker du hvid eller skal der knald på farverne?

Vi kan præsentere dig for den produktløsning inden for badeværelsesmøbler, som præcist dækker dine ønsker og behov. Du kan med fordel tage et kig i vores webshop, som kan give dig mere inspiration og afklaring angående det rigtige valg. Ligeledes har du mulighed for at danne dig et overblik over de tilhørende fordele og ulemper, som er vigtige i sine overvejelser.

 

Kig også i vores webshop her.

Du kan eksempelvis overveje valg af højskabe, sideskabe, spejle med lys, armaturer/blandingsbatterier, knager og måtter blot for at nævne nogle eksempler. 

Hjælp til opsætning

Hos Bedre Bad Roskilde kan du selvfølgelig købe dine produkter, og selv vælge at sætte dem op. Dog råder vi dig til, hvis du ikke har den nødvendige viden og erfaring, at gøre brug af en professionel VVS-installatør. Du skal nemlig være opmærksom på, at der findes en del flere krav til opsætning af produkter, når man har at gøre med vådrum. Her kan blandt andet nævnes spejle med lys, hvor elinstallationerne er særlig vigtige. Ligeledes er den rigtige opsætningen af møblerne ligeledes vigtig, da møblerne kan blive ødelagt af vand og fugt, hvis man eksempelvis ikke benytter den rigtige fugeteknik.

Her leverer vi løsningen

Vi leverer badeværelsesmøbler til projekter over hele Midtsjælland – herunder bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Hos Bedre Bad Roskilde står vi til rådighed, og er klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig, og lad os sammen øge komforten af dit badeværelse. Du finder vores kontaktinformationer her.

Bliv klogere på badeværelser