Bedre Bad

Bedre Bad er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder. Her finder du fagfolk og specialister indenfor badeværelser og bryggerser.

Kæden har eksisteret i mere end 20 år og består af ca. 60 forretninger, hvilket betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Fokus på dine krav

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bademiljø og bryggers.

Vi styrer hele projektet

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter på et nyt badeværelse eller bryggers ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Kun de bedste produkter

Hos Bedre Bad arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og
-løsninger til bademiljø og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Bliv klogere på badeværelser