Bedre Bad

Bedre Bad - Roskilde VVS er din lokale VVS'er i Roskilde og omegn. Vi udfører alle type løsninger inden for bad og bryggers. Vi har speciale i badeværelser, og er din uvildige håndværker, når du skal renovrere eller ombygge.

Vi har alle kvalitetsmaterialerne og den håndværksmæssige viden til at skabe dit drømmebadeværelse. Som VVS-håndværker går vi ind for for kvalitet og tillid. Kvaliteten kommer i form af vores dygtige og kompetente medarbejdere, både i form af rådgivning, vejledning og godt håndværk. Tilliden skaber vi mellem os, da det er vigtigt for os, at skabe lige præcist det badeværelse, du ønsker. Vi tager alle henvendelser seriøst, så du fra start i projektet får kvalitetsrådgivning fra vores uddannede personale. For os er det essentielt, at kunne levere den bedste service, og vi forlader aldrig en arbejdsplads, før vi er 100% tilfredse med resultatet.

Vi styrer projektet fra start til slut

Når vi tager et projekt, vil vi rigtige gerne være med fra starten af processen. Det vil sige helt fra udviklingen af jeres drømmebadeværelse, hvor vi kan hjælpe med inspiration og idéer. For os er det vigtigt, at I føler jer trygge i processen, og at vi vi kan hjælpe jer med vores erfaring og professionalisme. Når vi sammen har fundet ud af, hvad projektet består af, skal I blot læne jer tilbage. Herfra står vi for alt - lige fra levering til montering.

Vi udfører

Hos Bedre Bad - Roskilde VVS udfører vi alt arbejde inden for bryggers- og badeværelsesløsninger. Om du bare skal have fikset en løbende vandhande eller om du skal have lavet en gennemgribende renovering er vi dit lokale valg. Vi udfører bl.a.:

  • Nyt badeværelse
  • Renovering af badeværelse
  • Vandinstallationer
  • Reparation og udskiftning

Uanset arbejdet vi udfører, kan du altid regne med høj kvalitet og faguddannede VVS-installatører. Vores kompetente og dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med hvilket som helst problem.

Totalløsning

Vi står gerne for alt i forbindelse med dit projekt. Det gælder alt lige fra levering, til montering og efterfølgende oprydning. Det er det, som vi kalder en totalløsning. Vi anbefaler denne løsning til alle vores kunder, så vi sikrer dig den bedste service fra start til slut i projektet. Når vi står for koordineringen af materialelevering og de nødvendige håndværkere, kan vi garantere, at vi arbejder sammen med partnere, der har samme høje ambitionsniveau som os selv. Derfor kan du med en totalløsning trygt læne dig tilbage og overlade arbejdet til os. Vi sørger for at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet.

Kun de bedste produkter

Hos Bedre Bad - Roskilde VVS arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til badmiljø og bryggers. Det betyder gennemført håndværk samt at materialer og teknik matcher godt, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Kontakt os for en løsning på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Bliv klogere på badeværelser