Fjernvarme - Service og installation

Når du skal have etableret og installeret et nyt fjernvarmeanlæg, eller blot have foretaget service på dit nuværende anlæg, så kan du trygt stole på Roskilde VVS. Vi er din professionelle VVS-installatør, og har mange års erfaring og viden, som er til rådighed for dig. Det betyder, at du kan forvente højt engagement med stort fokus på kvaliteten i vores arbejde. Det er din garanti for, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som netop er skræddersyet til dine behov.

Hos Roskilde VVS er vi nemlig bevidste om, at alle vores kunder har individuelle behov. Så lad os sammen sikre dig en velfungerende og miljørigtig opvarmningsform. Kontakt os allerede i dag på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Det er nemt og faktisk også billigt

Hos Bedre Bad Roskilde har vi stor kompetence og erfaring i fjernvarme. Vi løser opgaver af forskellige karakter på området: Fra nyinstallation over vedligeholdelse til renovering af eksisterende fjernvarme-installationer.

Vi løser opgaverne både hos private og erhverv - herunder flere forskellige typer af virksomheder, boligforeninger og institutioner.

Billigt og miljøvenligt

Fjernvarme er en billig og miljøvenlig form for opvarmning. Mange vil opleve at man kan opnå besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliefyr. Du har altså mulighed for, at spare penge på din varmeregning gennem en bedre udnyttelse af ressourcerne. Det har samtidig en positiv påvirkning på miljøet.

Hold systemet ved lige – og spar

Vi tilbyder private, boligforeninger og virksomheder regelmæssige tjek af fjernvarme-installationerne. For det er bevist, at den gode økonomi kan bibeholdes med regelmæssige tjek.

Selvom du har investeret i et nyt fjernvarmeanlæg, så kræver det stadigvæk service ligesom alle andre installationer. Den primære årsag heraf er, at dit anlæg er i drift mange timer i døgnet året rundt. Derfor kan det ikke undgås, at visse dele og komponenter bliver udsat for slitage gennem tiden.

Det kræver derfor udskiftning eller reparation, som du kan opnå gennem en effektiv serviceaftale uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et eftersyn øger levetiden på dit anlæg samtidig med, at du sikrer et velfungerende og trimmet anlæg. Der er altså penge at spare i det lange løb ved oprettelse af en serviceaftale gennem Bedre Energi Roskilde.

Følg dette råd og spar penge

Hvis du kunne tænke dig at spare penge på din varmeregning med et meget simpelt råd, så kan du med fordel læse med her. Vores beregninger, som er baseret på en gennemsnitsfamilie kan spare mellem 800 til 1.200 kr. på en fyringssæson ved et simpelt trick.

Du skal blot skrue langsomt op for dit fjernvarmeanlæg, efter det har været sommerlukket. Hvis du samtidig skruer langsomt ned for dit varmeanlæg kan du spare mellem 400 til 600 kr. yderligere på din varmeregning. Samtidig bidrager du også positivt til klimaet ved, at reducere dit CO2-udslip med cirka et halvt ton. Det er enkelt og simpelt råd, som kan give dig besparelse på din varmeregning, så du kan bruge pengene på andre sjove ting.

Her løser vi også fjernvarmeopgaver

Roskilde VVS skaber brugervenlige fjernvarmeløsninger over hele Midtsjælland - herunder bl.a. i Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte Bedre Bad Roskilde. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål, og glæder os til at høre fra dig. Du finder alle vores kontaktinformationer her.

Lad os tjekke din installation

Kontakt os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – og lad os aftale et tjek af din fjernvarmeinstallation.
Ud fra denne gennemgang udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarme-installation, hvis det skønnes nødvendigt.

Logo serviceordningen ny tryk-002

Fjernvarmeservice for Fors

Vi kører fjernvarmeservice for Fors og vi er med i fjernvarme-ordningen. Læs mere her.

Læs mere om energi- og varmeløsninger