Gulvvarme

Gulvvarme er komfortabelt og faktisk ikke dyr i drift

Giv din bolig ekstra komfort med gulvvarme. Og tro ikke på myten om, at gulvvarme skulle være en ekstra dyr opvarmningsform for det er ikke rigtigt.

Den bedste varmefordeling

Varmen fordeles langt bedre i det enkelte rum med gulvvarme end hvis du bruger radiator. Varmefordelingen så god, at du kan skrue lidt ned for temperaturren. For rummet varmes op nedefra – og ikke oppefra som med en radiator.

Fact: Et rum med gulvvarme med en temperaturindstilling på 20 grader, føles faktisk som et rum, hvor temperaturen er 22 grader.
Gulvvarme betyder mindre forbrug – og det kan du spare penge ved.

Flere og flere danskere vælger at få indlagt gulvvarme - og kan vi godt forstå, fordi der er nemlig mange fordele ved denne varmeløsning som f.eks.:

  • Ingen fodkulde, heller ikke i de kolde måneder
  • Boligen opvarmes jævnt 
  • Varmeforbruget er mindre, så du sparer penge
  • Er energibesparende, da du bruger mindre varme
  • Frihed til indretning uden at skulle tænke på radiatorer

Større indretningsfrihed

En god sideeffekt med gulvvarme:

Du bliver fri for radiatorerer og får derigennem frigivet ekstra plads til indretning.

Her installerer vi gulvvarme

Vi rådgiver om og installerer gulvvarme over hele Midtsjælland - herunder i bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Kontakt os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis vi skal etablere eller servicere dit gulvvarmeanlæg.

Læs mere om energi- og varmeløsninger