Kontakt os - Roskilde VVS ApS

Hos Bedre Bad Roskilde kan vi tilbyde erfarne og kompetente medarbejdere til løsning af en bred vifte af energi- og bad opgaver til konkurrencedygtige priser. Uanset omfanget eller størrelsen af opgaverne kan du altid forvente højt engagement og stor fokus på kvaliteten i udførelsen af vores arbejde. Det er din garanti for, at du bliver mest tilfreds med din investering, og får størst glæde af løsningen mange år ud i fremtiden.

Vi er din autoriserede VVS-installatør og professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Roskilde VVS har fokus på løbende opdatering af viden. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er bestående af mere end 60 professionelle VVS'er fordelt over hele Danmark. Derved har vi nem og hurtig adgang til øget viden gennem sparring blandt vores erfarne og kompetente medarbejdere. Derved kan vi altid tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Kontakt os allerede i dag og lad os sammen løse dit behov uanset opgavens størrelse og omfang.

Nedenfor har vi listet vores kontaktinformationer.
Du kan samtidig bestille os til en opgave her på siden ved at indtaste dine oplysninger. Det gælder selvfølgelig også hvis du blot ønsker et uforpligtende tilbud.

Vindingevej 36
4000 Roskilde

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 72 44 44 66

CVR: 29425841

Åbningstider:

mandag08.00-16.00
tirsdag08.00-16.00
onsdag08.00-16.00
torsdag08.00-16.00
fredag08.00-16.00
lørdagLukket
søndagLukket

Kontaktform

Skriv til os: