VVS - Vi kan klare alle opgaver

Roskilde VVS er din professionelle VVS-installatør til løsningen af en bred vifte af VVS-opgaver. Vi er stolte af, at kunne kalde os for autoriseret VVS-installatør, og det er din garanti for, at vi har den nødvendige viden til løsning af opgaverne. Det betyder samtidig, at vi overholder lovgivningen på det pågældende område, og samtidig har vi også en ekstrem høj kendskabsgrad til materialerne og produkterne.

Vi tilbyder både effektive VVS-løsninger til privat og erhverv. Indenfor erhverv kan vi med fordel nævne handels- og produktionsvirksomheder, vandværker, offentlige institutioner og foreninger.

Roskilde VVS skræddersyer altid opgaverne efter vores kunders individuelle præferencer og behov. Vi er nemlig bevidste om, at der sjældent er en løsning, som passer til to eller flere af vores kunder. Derfor kan du forvente, at vi sammen laver en projektplan, og sikrer at dine individuelle præferencer og behov bliver opfyldt. Derfor kan vi sikre, at du bliver tilfreds med din investering, og samtidig får glæde af din løsning mange år ud i fremtiden.

Roskilde VVS klarer alt inden for VVS.

Nedenfor har vi nævnt de primære VVS-opgaver, som vi for nyligt har løst for vores private- og erhvervskunder. Hvis din opgave mod forventning ikke skulle være en del af listen, så kan du altid kontakte os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..Vi kan med garanti løse din opgave alligevel.

  • Vand
  • Varme
  • Sanitet
  • Gas

Ovennævnte punkter er vores primære forretningsområde, hvad angår VVS-arbejde. Vi besidder nogle af de mest erfarne og kompetente medarbejdere. Det betyder, at vi kan tilbyde en effektiv løsning af opgaver med det rigtige valg af materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skal dine faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres eller badeværelset forskønnes? Uanset opgavetype er vi klar til opgaven.

Vi ser frem til at høre fra dig, og er altid imødekommende og klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. 72 44 44 66 eller per mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Service på alle VVS-installationer

Roskilde VVS tilbyder samtidig service på dine allerede installerede anlæg. Når du opretter en serviceaftale gennem os, så skræddersyer vi det efter det behov, som din installation netop kræver. Her er der flere relevante faktorer, som med fordel kan tages med i overvejelserne.

Du vil få besøg af vores erfarne og kompetente medarbejdere, som vil gennemgå din installation fra A til Z. Herved vil vores medarbejdere løbende skifte eller reparere udsatte dele, som dagligt bliver udsat for slitage. Ligeledes foretager vi relevante beregninger og målinger, som har til formål at optimere dit anlæg.

Ved oprettelse af en serviceaftale har du derfor mulighed for at spare penge på regning, og samtidig mindsker du i langt højere grad risikoen for uforudsete omkostninger.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi håndterer alt fra det simple til det avancerede. Fælles for opgaverne er, at de bliver leveret til rette tid i den aftale kvalitet til den rigtige pris. Vi mener høj kundetilfredshed sikres gennem dialog med kunden og med fokus på kundens individuelle behov.

Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer.

Vi giver gode råd og en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang.